Joina oss på Foo Café i Malmö den 28:e september kl 17:30 för att diskutera den datadrivna organisationen, BigQuery och vilka roller som behövs.

Anmäl dig här

Big Data, BigQuery, Big Challenges

Näst intill alla data-drivna organisationer som jobbar med Google Cloud Platform håller med om att BigQuery är hjärtat som pumpar data runt i organisationen. Men utan en hjärna bestående av rätt personer, med rätt organisatorisk struktur, riskeras data att inte användas optimalt. Avancerade features som machine learning, BI och geospatial analys kräver mer än teknik – det kräver människor, kompetens och förmåga.

I vårt prat diskuterar vi roller, kompetens och strukturer som behövs för att få ut det mesta för din Data & Analytics-resa. Som en bonus slänger vi in hur du undviker de vanligaste misstagen på vägen.

  • Vad är BigQuery: hur är det uppbyggt och vad är grundkonceptet?
  • Vanliga fällor när du är van vid ett mer traditionellt data warehouse
  • Hur organiserar du data i BigQuery?
Anmäl dig här

Vem håller låda?

Ingen håller låda. Vi siktar på en interaktiv diskussion där alla delar med sig av erfarenheter, tankar och funderingar. Som facilitator har vi Christian Klemetsson som har en lång erfarenhet av att arbeta med GCP och älskar att hjälpa verksamheter att bli data-drivna. Förutom att vara en techophile av rang har Christian förstahandserfarenhet av att vara en del av, och bygga, Data & Analytics organisationer med hjälp av Data Analytiker, Data Engineers och Data Arkitekter.

Dela i dina sociala kanaler

Christian Klementson
Christian KlementsonCloud Architekt och Data Engineer