Forefront Consulting välkomnar Claes Karlsson som från och med 1 juni är ansvarig för erbjudandeområdet Cloud Transformation. Claes kommer ansvara för att skapa och utveckla den bästa portföljen av tjänster i och kring molnet och skapa möjligheter hos Forefronts kunder. 

Det finns en enorm potential i området Cloud Transformation eftersom företag blir alltmer sammankopplade i system och digitalisering. Denna transformation är det konkreta svaret på hur Forefront hjälper kunder att integrera såväl affärsarkitektur, verksamhet och IT för att skapa nytta och värde till sina slutkunder och medarbetare.  

Detta område, tillsammans med Forefronts övriga ebjudande inom Business Agility och Artificial Intelligence, skapar en tillväxtmotor och möjliggör tjänster i världsklass för oss, våra kunder och våra partners. Jag ser fram mot att Claes nu ska driva Cloud Transformation-erbjudande framåt och att vi tillsammans med våra kunder fortsätter utvecklas inom det.”, säger Johan Pettersson, VD, Forefront Consulting. 

Med lång erfarenhet inom ITbranschen, startade Claes sin karriär som konsult på Capgemini och nu senast kommer han från en roll som affärsområdeschef i TietoEVRYs ledning i Sverige. Där har Claes haft ett stort fokus på affärsutveckling, kundrelationer och utveckling av erbjudanden.  

Att bli en del av Forefront och den resa vi är på ska bli extremt spännande. Att fortsätta utveckla kunder tillsammans med alla medarbetare på Forefront kommer att bli fantastiskt kul. Jag hoppas med min erfarenhet kunna bidra till att vi utvecklas och växer, och på så sätt attraherar vi nya medarbetare att vilja jobba hos oss med coola kunder och spännande uppdrag!” säger Claes avslutningsvis. 

Kontakt:
Claes Karlsson, claes.karlsson@forefront.se  

Dela i dina sociala kanaler