Gränslandet mellan management, ekonomi och IT och möjligheterna att öka sin kompetens var några av de sakerna som lockade Yasmine och Sofia till Forefront Consulting. Sveriges verksamheter är ute på spännande molnresor och digitala transformationer, och nu vill vi bli fler som eldar på takten i Mälardalen.

Se lediga tjänster

Hej Sofia! Berätta för oss, vad är det som händer i Mälardalen? 

Sofia: Det bubblar riktigt ordentligt i Mälardalen, och inte minst i Västerås där det finns grym talang och en het lokal marknad som vi vill utforska ännu mer. Forefront Consulting finns redan etablerade i Västerås inom tech och nu vill vi ta dit vår managementaffär för att kunna leverera ännu mer till Mälardalen-kunderna.  

Spännande! Yasmine, hur hamnade du här? Vad är din story? 

Yasmine: Numera kan jag titulera mig som Managementkonsult på Forefront Consulting sen 2021. Jag har en bakgrund inom projektledning och har jobbat som konsult inom IT-branschen i 4+ år. Jag var nyfiken på att utvecklas inom produktägarskap, och när jag nämnde det för en tidigare kollega tipsade hen om sin nya arbetsgivare – Forefront! Efter att ha träffat några fler från Forefront kändes beslutet helt rätt i magen. Jag får växa i min roll, bidra till spännande projekt och jag är en del av ett riktigt fantastiskt gäng.  

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?  

Yasmine: Det finns ingen typisk arbetsdag egentligen, eftersom jag är ute på heltidsuppdrag som produktägare. Dock finns det typiska moment som återkommer; morgonkaffe på kontoret, hos vår kund, eller hemma. Möten med kunder och kollegor. Det varvas med skratt, inspiration och hög energi. Det är just det jag gillar, att inga två dagar är lika men härliga ändå. Som konsult får du ut dubbelt så mycket, du får ta del av kundens vardag och deras utmaningar, och du är en del av en superhärlig organisation på Forefront. För mig som älskar att befinna mig i den proximala utvecklingszonen är det optimalt.  

Vad för slags talang letar ni efter? 

Sofia: Som ansvarig för ledning och styrning letar jag efter projektledare och agila ledare som vill driva förflyttningar hos våra kunder, både utifrån verksamhetsfrågor och från tekniska perspektiv. Vi vill också driva förflyttningar relaterade till informationssäkerhet, och relaterat till det söker vi massa nya spännande personer. Men framför allt letar vi efter fler härliga människor som vill hänga på, och bidra till, Forefronts spännande resa.  

Hur hamnade du själv på Forefront Consulting Sofia? Vad är din story? 

Sofia: Jag har en bakgrund inom management/ekonomi och IT, och förstod tidigt att det är i gränslandet mellan de båda världarna som jag vill vara. Forefront Consultings leveranskapacitet, flexibilitet och den riktigt schyssta kulturen var det som gjorde att jag bestämde mig för att gå över – och det har jag inte ångrat för en enda sekund.  

”Givet den tillväxtagenda vi har de närmaste åren kommer alla Frontiers vara med om något superspännande”

Sofia Nilsson

Dela i dina sociala kanaler

Se lediga tjänster