Den 23 mars bjuder vi in till ett spännande frukostevent på vårt kontor i Malmö. Vi gästas av Louis Hansen, Cloud Solution Architect på Microsoft, som ska prata om hur du får ut det mesta från Azure. Vi utlovar, förutom en härlig go-frukost, riktigt bra tips som du kan använda både för långsiktiga beslut och i det dagliga arbetet. Välkommen!

TILL ANMÄLAN

Äntligen dags för lite matnyttigt! Du som deltar på vårt event får reda på hur du håller dina Azure-relaterade kostnader nere, samt hur du bäst nyttjar den infrastruktur du redan har. Vi kikar på hur du identifierar förbättringsområden, tekniker för autoscaling, effektiva kostandsbesparingsprogram och hur du migrerar till nya infrastrukturer. Kort sagt får du riktigt bra tips du kan använda både för långsiktiga beslut och i det dagliga arbetet.

Vi på Forefront är riktiga teknik-fantaster! Vi vet att tekniken ger oss oanade möjligheter och nu är det dags att skörda dem.

Talare: Louis Hansen, Cloud Solution Architect, Microsoft

Varmt välkommen!

Datum: 23 Mars
Tid: 08:00 – 09:30
Plats: Forefronts kontor,  6A Stora Varvsgatan

Eventet riktar sig till alla med intresse av att få ut mesta möjliga av sin Azure-lösning. CIO,  beställare av digitala tjänster och arkitekter.

TILL ANMÄLAN

Dela i dina sociala kanaler