Forefront Consulting stärker sin närvaro i Skåne och Halland och välkomnar Hanna Jonsson som ny chef för region Syd. Bolaget är på en tillväxtresa i Sverige – målsättningen är att kontoren i Malmö och Halmstad ska ha 100 st medarbetare kommande två åren.

Hanna Jonsson

Forefront Consulting är ett konsultbolag som fokuserar på att hjälpa företag och organisationers digitalisering med bland annat teknik, designlösningar och rådgivning. Konsultbolaget har i dag cirka 450 anställda på åtta orter i Sverige.

”Skåne och Halland sticker ut med sitt innovativa klimat som gynnar företagande och många etablerar sig här. Det gör att vi vill stärka positionen på marknaden för att möta ett ökat behov av digitala tjänster. Nu när Hanna med sin långa erfarenhet kliver in som ny regionchef ser vi den nya kraften i ett starkt ledarskap samt närhet till kund och medarbetare” säger vd Johan Pettersson.

Hanna kommer närmast från Tietoevry och tidigare Netrelations i ledande positioner och har sedan flera år arbetat med tjänster inom digital innovation. Hennes erfarenhet passar precis in i den tillväxtresa som Forefront Consulting har; att växa och bygga en stark lokal närvaro där konsulter erbjuds att jobba i spännande uppdrag i sammansatta team och samtidigt hjälpa kunder att lyckas i det digitala landskapet.

”Marknaden i södra Sverige skriker efter kunskap och kompetens inom digitalisering, design och datadrivet. Vi har flera av Sveriges bästa konsulter inom molnplattformarna Google Cloud Platform och Microsoft Azure här i syd vilket är både häftigt och imponerande. Men vi behöver bli ännu fler för att finnas nära våra kunder och deras utveckling. Jag ser fram emot min resa med Forefront Consulting och att välkomna många nya kollegor”, säger Hanna.

Kontakt

Hanna Jonsson, Regionansvarig  hanna.jonsson@forefront.se
Nadia Abouda, Marknadschef nadia.abouda@forefront.se

Vill du vara med och forma morgondagen? Se våra lediga tjänster.

Dela i dina sociala kanaler