Forefront Consulting välkomnar Helena Rosengren som ny ansvarig för region Öst med fokus på Linköping och Norrköping. Att stärka Forefronts närvaro i regionen skapar nya och bättre förutsättningar för kunder och medarbetare att utvecklas och ligga i teknikens framkant.

Region Öst är en viktig pusselbit i vår expansion med universitets närvaro och kunder i regionen som behöver stöd i sin digitala resa. Fokuset kommer fortsatt vara att hjälpa befintliga och nya kunder att ta nästa steg inom digitalisering med syftet att bli datadrivna.

Idag har Forefront konsulter i Linköping med djup kompetens inom Microsoft Azure, Frontend och UX. Med Helena ombord skapas lokala förutsättningar att stärka upp samt representera mer av Forefronts hela erbjudande inom Google Cloud Platform och Microsoft Azure, både inom applikationsutveckling och implementering av data och analysplattformar.

Helena kommer närmast från Sogeti där hon varit ansvarig för konsultverksamheten i Linköping, Norrköping, Nyköping, Örebro och Karlstad. Hon har lång erfarenhet av konsultaffären, ledarskap och försäljning.

”Med Helena ombord ser jag fram emot att vårt varumärke kommer ut bredare i regionen och fler kunder ser oss som en långsiktig partner i deras digitala resa. Helenas kompetens inom ledarskap och sina många år i konsultbranschen ger oss fler nya möjligheter. Som att anställa fler vassa konsulter som vill ligga långt fram i tekniken och som uppskattar att arbeta i team för kundens bästa”, säger Jonas Hagström Divisionschef Technology

”Jag ser fram emot att vara med på Forefronts tillväxtresa med fokus på det senaste inom teknik. Jag är imponerad över Forefronts ambition att skapa förändring och verkligen göra skillnad för kunder. Forefront har en ödmjuk kultur samt en vilja att alltid jobba tillsammans och hjälpas åt vilket inspirerar mig.”, säger Helena.

Kontakt:

Helena Rosengren helena.rosengren@forefront.se

Vill du vara med och forma morgondagen? Se våra lediga tjänster.

Dela i dina sociala kanaler