29 april 2021

Tid: 08:00 – 09:00
Plats: Digitalt

Forefront och Google bjuder in till webinar på temat Smart Analytics med GCP! Du får höra vad Smart Analytics på Google Cloud Platform innebär, vi pratar om det högaktuella ämnet datasäkerhet i publika molntjänster samt hur du kan få ut mer affärsvärde av din molninvestering. Konkreta rekommendationer utlovas!

Alla organisationer behöver öka sin analytiska förmåga. En snabbt föränderlig omvärld och växande datamängder ställer nya krav på moderna plattformar: Data behöver finnas tillgänglig för alla typer av analys och samtidigt vara säker.

Google Cloud Platform är en molnlösning med anpassade tjänster för att möta det växande behovet inom analys och med stort fokus på datasäkerhet. I detta webinar får du höra mer om hur GCP hanterar dessa frågor och vad du bör tänka på när du arbetar med data och analys i din organisation. Forefront har samarbetat med Google i flera år och har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder flytta till molnet, bygga moderna dataplattformar och arbeta med Analytics.

Agenda för webinaret:

  • Google introducerar Smart Analytics och de unika förmågor GCP har inom området
  • Säkra din data i molnet! Vad händer inom säkerhetsområdet och vad går att göra för att möta aktuella utmaningar som Cloud Act och Schrems II.
  • Så kan du påbörja etablering av en modern dataplattform och gå från enskilda initiativ till en betydande förmåga i din verksamhet

Om talarna:

Detta webinar görs tillsammans med Forefronts partner Google. För att få det mest aktuella inom området samt Googles perspektiv och erfarenheter gästas vi av Ted Schönbeck (Head of Cloud Technology for Google Cloud in Sweden) och Stefan Krantz (Specialist Security & Compliance).

Från Forefront delar vi med oss av erfarenheter inom GCP och Smart Analytics genom Michael Forsberg (Cloud Advisor och Partner Manager för Google), Christian Klemetsson (Cloud Architect) och Agneta Lund (Head of Analytics).

Dela i dina sociala kanaler

Smart Analytics på Google Cloud Platform

Datum

29 april 2021

Tid

08:00 – 09:00

Plats

Digitalt

Relaterade ämnen

Anmälan till Webinaret Smart Analytics på Google Cloud Platform