Olof Edin är en av de första som genomfört och tagit examen från Forefront Consultings teknikprogram Tech Evolution. Han jobbar som systemutvecklare och gillar mixen av kunduppdrag och kompetensutveckling – vilket gjorde Tech Evolution till en perfekt match för Olof.

” När jag fick berättat för mig vad Tech Evolution handlade om så kändes det som att programmet skulle passa mig – och det gjorde det verkligen.”

Tech Evolution är ett teknikprogram med fokus på modern systemutveckling över hela stacken, där deltagarna får verktygslådan och perspektivet för hur riktigt bra och hållbara system byggs. Programmet löper två gånger per år och riktar sig till dig som har jobbat i 1–2 år kring systemutveckling, eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör, system- eller datavetare.

För Olofs del var det ett tips som till slut fick honom att bli en av deltagarna på Tech Evolution. Är du nyfiken på om programmet kanske är något för dig? Kul! Här berättar Olof mer om vad han tyckte om programmet och varför du också borde söka.

Hur kom du i kontakt med Tech Evolution?

Jag fick tips från en vän om att söka en tjänst hos Forefront Consulting under tiden jag studerade på universitetet. Jag blev kallad till en intervju och väl där blev jag tipsad om det nya teknikprogrammet som skulle starta. När jag fick berättat för mig vad Tech Evolution handlade om så kändes det som att programmet skulle passa mig – och det gjorde det verkligen.

Berätta om din tid i Tech Evolution.

Under min tid i Tech Evolution har jag lärt mig väldigt mycket lärt känna nya härliga kollegor och haft väldigt kul. Under programmet träffades vi deltagare minst en gång i veckan för att snacka kod, mobprogrammera och lära oss olika programmeringsmönster. Vi hade även flera utbildningar inom de olika teknikområden som Forefront Consulting jobbar med. Resterande tid spenderade jag på kunduppdrag. Jag uppskattade mixen mellan uppdrag hos kund och interna utbildningar med kollegor otroligt mycket!

Varför borde andra söka till programmet?

Jag tycker att andra borde söka till Tech Evolution för att få en bra och rolig start på karriären. I Tech Evolution får man lära sig nyttiga principer och tillvägagångsätt för att skriva kvalitativ och förvaltningsbar kod. Man får även vara med i spännande kunduppdrag samt lära känna ett helt gäng härliga kollegor som också går Tech Evolution.

Kan du beskriva Tech Evolution med tre ord?

Kompetensutvecklande, roligt och kontaktknytande!

Vad är nästa steg efter examen?

Efter Tech Evolution fortsätter jag på mitt nuvarande kunduppdrag, håller kontakten med mitt fantastiska Tech Evolution-gäng och ser fram emot att hoppa på nästa kompetensspår och utbildningar internt hos Forefront Consulting.

Läs mer om Tech Evolution

Dela i dina sociala kanaler