Precis som med alla hantverk finns det olika ambitioner vad gäller kvalitet och hur det utförs. På Tech Evolution får du lära dig de metoder och principer som gör utvecklar-hantverket till en passion! Detta är den sista artikeln i en serie om Forefronts teknikprogram Tech Evolution. Del 1 handlade om vad Tech Evolution är, och del 2 om vad som ingår i programmet. Denna tredje del tar upp de största fördelarna med Tech Evolution.

Programmering är ett hantverk

Många kan koda, men att lära sig att koda på rätt sätt är grunden i vad vi erbjuder dig med Tech Evolution. De handlar om att skriva kod som är lätt att förstå, som innehåller minimalt med onödig komplexitet och som kan leva länge och vidareutvecklas av många.

Varför Tech Evolution

Principer för hög kvalitet och grymma resultat

Du får fördjupa dig i Clean Code, SOLID-principer, testdriven utveckling och mycket annat för att skapa ett ”Way of Working” som ger hög kvalitet, hög förändringstakt och hög arbetsglädje! När du efterlever de principer och metoder som Tech Evolution ger en grund till skapas agila utvecklingteam som gör ett riktigt bra jobb, som levererar ofta, med passion för hantverket. Det är förutsättningen för en rolig, kreativ och framgångsrik karriär som utvecklare.

En metodik som förfinats över tid

Detta sätt att se på utveckling har formats och förfinats ända sedan vi startade Forefront. Vi har sett hur efterlevnad av de här metoderna och principerna gör att kodbasens kvalitet ökar för varje iteration. Det gör teamets jobb betydligt roligare då tiden kan läggas på att utveckla nya features i nära samverkan med kunden och slutanvändare, snarare än att rätta buggar.

Det blir sällan eller aldrig någon stress inför lansering, testerna lyser grönt och systemet är robust. Den inkrementella kvalitetshöjningen gör också att teamen ofta gör ett mycket starkt avtryck hos våra kunder, vilket i sin tur bygger förtroende och nya möjligheter.

Tech Evolution lägger grunden för att vara en drivande del i dessa framgångsrika utvecklingsteam, en mycket rolig och belönande resa med god arbetsmiljö och marknadens bästa karriärmöjligheter inom utvecklaryrket!

DET är därför som du ska söka till Tech Evolution.

» Läs mer och ansök här

Skriven av: Fredrik Carlén, Forefront Consulting

Dela i dina sociala kanaler