Välkommen till UX-meetup den 19 maj om spännande designutmaningar kopplade till samarbete, lärande och kreativitet.

En panel, beståendes av UX-designers med olika bakgrund och erfarenhet, kommer ta sig genom en stafett med fyra olika frågeställningar kopplade till UX-design.

Agil utveckling vs design

Designsystem vs kreativitet

Best practice vs experimentera

Undvika bias vs undvika att ’uppfinna hjul’

Panelen kommer med hjälp av publiken diskutera och utmana, hålla med och hålla emot, reflektera och förhoppningsvis komma till nya insikter som kan hjälpa oss i det dagliga designarbetet och få oss att bli bättre designers. Efter samtalet minglar vi vidare och lär känna varandra lite bättre.

Det kommer serveras lättare mat och dryck.

Panel

Pierre Orsander

Produktdesigner med 13+ års erfarenhet inom visuell design, interaktionsdesign och art direction. Arbetar för närvarande med Design System på IKEA Retail.

Maria Ulfendahl

Med ena benet i den strategiska världen och det andra i den kreativa har Maria jobbat de senaste åtta åren på allt från startup till kommunikationsbyråer.

Björn Carlsson

Björn har en stark glöd för visuell design med användarupplevelsen i fokus. Han har arbetat som designer i 15 år i många branscher och med många kunder som Swedbank, King, SAS, AUDI och H&M.

Louise Fasth

Louise är en UX-designer som är passionerad för att göra det enklare för kunden och användaren med fokus på användargränssnittet. Är tidigare Frontend-utvecklare så är van att jobba nära och i utveckling.

För vem är eventet?

För dig som är UX-designer, UI-designer, Product designer, UX researcher eller är väldigt intresserad av UX-design.

Experience Design på Forefront Consulting

Forefronts designteam är en mix av UX-designers, tjänstedesigners och designdrivna produktägare, med olika erfarenheter, kompetenser och personligheter. De hjälper kunder som Uppsala Kommun, TRR, H&M och Spotify att lyckas med design.

TILL ANMÄLAN

Dela i dina sociala kanaler