Projektbeskrivning

Leading SAFe® 5.1

Stärk dig i de förmågor som krävs för att skala ett agilt arbetssätt

Bli en certifierad SAFe Agilist! Under denna utbildning i Scaled Agile Framework får du kunskap om hur du skalar ett agilt arbetssätt – och verktygen du behöver för att bättre lyckas med genomströmning av leveranser.

Mål

Under utbildningen Leading SAFe 5.1 får du en gedigen förståelse för principerna bakom SAFe och hur du använder ramverket i praktiken. Du lär dig att att leverera värde via agila releasetåg, hur du bygger upp en agil portfölj samt hur du leder en agil transformation inom hela organisationen.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till chefer, produktägare, program- och projektledare, förvaltningsledare, scrum masters, utvecklare, kravledare, testledare, agila coacher och andra som vill ha förutsättningar att lyckas med agil utveckling i stor skala.

Det var länge sedan jag gick en utbildning som gav mig så mycket inspiration och idéer att ta med mig direkt in i mina uppdrag.

– Kalle Brunnberg, tidigare kursdeltagare

Upplägg

Utbildningen ingår i Scaled Agile Inc certifieringsgrundande utbildningsprogram och leder vid avklarat certifieringsprov till certifieringen ”SAFe Agilist”. Kursen hålls av SAFe-certifierade lärare (SPC) och hålls på svenska. Kursmaterial och certifiering är på engelska.

Kursmaterial och möjlighet att genomföra certifieringsprovet ingår.

Dela i dina sociala kanaler

Kurslängd

Tre dagar

Datum

19-21 september 2022 kl. 13–19

Pris

14950 SEK exkl. moms

Anmälan

Anmäl ditt intresse via formuläret längst ned på denna sida

Frågor?

Kontakta academy@forefront.se

Visa kursblad

Jag vill ha mer information om Leading SAFe®

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.