Projektbeskrivning

Fokuskurs: Leading SAFe® 5.1

Ninna Ida

Stärk dig i de förmågor som krävs för att skala ett agilt arbetssätt

Bli en certifierad SAFe Agilist! Under denna utbildning i Scaled Agile Framework får du kunskap om hur du skalar ett agilt arbetssätt – och verktygen du behöver för att bättre lyckas med genomströmning av leveranser.

Mål

Under utbildningen Leading SAFe 5.1 får du en gedigen förståelse för principerna bakom SAFe och hur du använder ramverket i praktiken. Du lär dig att att leverera värde via agila releasetåg, hur du bygger upp en agil portfölj samt hur du leder en agil transformation inom hela organisationen.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till chefer, produktägare, program- och projektledare, förvaltningsledare, scrum masters, utvecklare, kravledare, testledare, agila coacher och andra som vill ha förutsättningar att lyckas med agil utveckling i stor skala.

Det var länge sedan jag gick en utbildning som gav mig så mycket inspiration och idéer att ta med mig direkt in i mina uppdrag.

– Kalle Brunnberg, tidigare kursdeltagare

Upplägg

Utbildningen ingår i Scaled Agile Inc certifieringsgrundande utbildningsprogram och leder vid avklarat certifieringsprov till certifieringen ”SAFe Agilist”. Kursen hålls av SAFe-certifierade lärare (SPC) och hålls på svenska. Kursmaterial och certifiering är på engelska.

Kursmaterial och möjlighet att genomföra certifieringsprovet ingår.

Dela i dina sociala kanaler

Kurstillfällen

  • 20-22 sep (klockan 13-19)
  • 22-24 nov (klockan 13-19)

Pris

17900 SEK

Plats

Digitalt

Frågor?

Kontakta academy@forefront.se

Anmälan

Via formuläret längst ned på denna sida

Visa kursblad

Intresseanmälan till Leading SAFe®

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.