Nätverk inom informationsstyrning

Nätverk inom informationsstyrning

Diskussioner och erfarenhetsutbyten kring hantering av information

Kursdatum: löpande träffar

Information är en av verksamhetens viktigaste tillgångar. För att kunna skapa hållbara IT-lösningar, bemöta kunder på ett enhetligt sätt och genomföra stora förflyttningar inom till exempel digitalisering, AI och Data science är en grundläggande förutsättning att du har kontroll över den information som hanteras.

Om nätverket

I Forefront Consultings nätverk inom informationsstyrning får du möta personer från olika företag, myndigheter och branscher och diskutera frågor inom informationsstyrning, informationsarkitektur och informationskvalitet, samt dela erfarenheter.

Upplägg

Deltagarna i nätverket beslutar gemensamt vilka ämnen som ska diskuteras, samt vem eller vilka som ska inleda diskussionen genom en kort presentation av en egen erfarenhet.

Nätverket är kostnadsfritt och administreras av Forefront, som också tillhandahåller lokaler och bjuder på frukost. Vi ses cirka fyra gånger per år, á två timmar.

Dela i dina sociala kanaler

Pris

Kostnadsfritt

Kursdatum

Löpande träffar

Frågor

Kontakta academy@forefront.se

Visa kursblad

Intresseanmälan till Nätverk inom informationsstyrning

När du skickar in formuläret godkänner du att Forefront sparar dessa uppgifter om dig för framtida kontakt gällande relevanta aktiviteter. Motsäger du dig detta så hör av dig till marknad@forefront.se. Vi på Forefront hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.