Projektbeskrivning

Akademi
Verksamhetsarkitektur

Ger dig verktygen för att kunna hantera komplexa verksamhetsutmaningar

Verksamhetsarkitekturakademin är en certifierande utbildning, där du lär dig hela bredden av en verksamhetsarkitekts arbete. Den riktar sig till personer som har som ambition att arbeta som verksamhetsarkitekter, vill förbättra samarbetet med dessa eller behöver förstå verksamhetsarkitektur för att kunna förbättra sitt arbetssätt i en annan disciplin.

Mål

Målet med utbildningen är att du ska få en förståelse för vad en verksamhetsarkitekt gör, vilka verktyg som kan användas samt hur du bör förhålla dig till en modern organisation. Detta för att du ska skapa dig kunskap, eller själv kunna arbeta, inom området.

Målgrupp

Utbildningen passar dig som är verksamhetsarkitekt och vill bredda din kunskap och arbeta mer agilt med arkitektur. För att kunna tillgodogöra dig det omfattande innehållet, är det lämpligt att du har några års arbetslivserfarenhet.

Kursen passar även dig som exempelvis är:

  • Lösningsarkitekt
  • Kravanalytiker
  • Verksamhetsutvecklare
  • Produktägare
  • Tjänstedesigner

Upplägg

Om ingen förändring sker kopplat till rådande restriktioner kommer utbildningen att hållas digitalt och har sex obligatoriska utbildningstillfällen á cirka 7 timmar (13-20), varav två timmar i slutet av varje tillfälle är avsatt för gruppövningar. Ett tillfälle per månad, där självstudier och inläsning tillkommer utöver schemalagd tid.

Dela i dina sociala kanaler

Kurslängd

Sex dagar över sex månader

Anmälan

Välkommen med din intresseanmälan via formuläret längst ned på denna sida.

Pris

49 500 SEK exkl. moms.

Plats

Digitalt eller på plats i Stockholm.

Frågor?

Kontakta academy@forefront.se

Visa kursblad

Intresseanmälan till
Akademi: Verksamhetsarkitektur

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.