The Generation Program

Fyra års insikter om människor, teknik och ledarskap på mindre än två år

Det här är vårt Generation Program

Generation är ett av Forefronts talangprogram där du under 18 månader, får verktyg och erfarenhet av att driva projekt, verksamhetsutveckling, rådgivning och transformation inom IT i flera olika branscher. September 2022 är starten för programmet med fullt fokus på konsulter inom Managements alla discipliner.

I över 10 års tid har Forefront haft traineer med program som utvecklas från år till år. Varvat med dina uppdrag som konsult hos en eller flera av Forefronts kunder deltar du på utbildningar inom ramen för Forefront Academy och coachas av våra ledare inom områden som människor, teknik och ledarskap.

Generation är ett unikt program för dig som värdesätter ett starkt nätverk, personlig utveckling och att på bästa möjliga sätt accelerera din konsultkarriär med inriktning på rådgivning. Här får du vara den naturliga bryggan mellan teknik och människa.

Ansökningsfönstret har stängt för den här omgången Generation – men håll utkik! Nästa år öppnar vi upp för en ny omgång.

Snart öppnar

nästa ansökningsfönster

UX-designer på Forefront
Tech Evolution

Programmets innehåll

Vi på Forefront guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att våra konsulter har en bred förståelse för IT – dess möjligheter, svårigheter och hur vi hjälper våra kunder att ta sig dit de vill. Inte minst att hjälpa dem förstå vart de vill.

Den första tiden

Under de första sex månaderna får du prova på kundprojekt med olika inriktningar under handledning av mentorer som stöttar dig. Du får en bred kompetensbas samtidigt som du får en känsla för vad du vill fördjupa dig inom. Tillsammans med din teamledare sätts en individuell utvecklingsplan som genomsyras av hur just du ska ta dig dit du vill. Utöver det genomgår du utbildningsmoduler inom ledarskap, problemlösning, finansiell modellering och kommunikation från industriledande experter.

Vår kultur

För Forefront är engagemang, samverkan och sociala aktiviteter en stor del av vår kultur och det bolag vi vill tillhöra och driva. Varför inte köra padelturnering med dina kollegor, löpning efter jobbet eller delta i andra sociala aktiviteter som arrangeras lokalt på våra kontor.

Så här ansöker du

Programmet riktar sig till dig som är på väg att avsluta dina studier till civilingenjör, ekonomi eller annat relevant område, eller så har du nyligen tagit examen och letar efter din nästa karriärmöjlighet.

Rätt kompetens är oerhört viktigt för oss. Men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare. Därför tror vi att du som vill vara en del av vårt Generation Program :

  • Är en ödmjuk och kommunikativ lagspelare
  • Tar ägarskap och är resultatorienterad
  • Besitter en stark drivkraft, beslutsamhet och har en “can-do” attityd
  • Är datadriven med stark analys- och problemlösningsförmåga
  • Är nyfiken och drivs av nya utmaningar

Nova leder ansökningsprocessen åt oss på Forefront. Efter att du ansökt får du ett email med instruktioner om hur du går vidare i processen. Du kommer att genomföra en kort inspelad videointervju där du får chansen att introducera dig, din personlighet, styrkor och ambitioner. Du kommer även få göra ett logiktest. Ansökningsperioden stänger den 1 november, 2022. Därefter kommer ett första urval göras och du som gått vidare i processen kommer bjudas in till personliga möten med oss på Forefront.

Läs mer om hur vi jobbar med

Jämställdhet & mångfald
Hållbarhet