Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Är du redo att fortsätta din karriär på Forefront?

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion och bryr sig. En person som vill bryta ny mark och uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Vi har tuffa mål och en vision som förpliktigar. Kompetensutveckling, utvecklande uppdrag, långsiktiga kundrelationer och strävan om Thought Leadership driver oss framåt.

Vi är stolta över vårt teknikprogram, Tech Evolution, som vänder sig till dig som är nyutexad eller arbetat ett par år. Tillväxt på rätt sätt skapar möjligheter – för specialister, för dig med ledarambition, inom nya teknikområden, och tillsammans med spännande kunder i olika branscher. Och inte minst möjlighet till fler teamleveranser. 

Se lediga tjänster
Läs mer om Tech Evolution

Möt några Frontiers

Anders Bergström – Projektledare
Andreas Thente – Technical Director
Jonah Andersson – Systemutvecklare
Jonas Ahnstedt – Molnarkitekt
Karin Lindgren – Produktägare
Oscar Gren – Utvecklare
Rebecca Hammel – Projektledare
Robin Liendeborg – UX-designer
Sara Gustavsson – Controller
Jonah Andersson – Systemutvecklare

Att jobba på Forefront

Våra konsulter kompletterar kundernas team med den kompetens, kapacitet och erfarenhet som behövs för ett framgångsrikt genomförande. Vi tror på att lokalt förankrade personer känner den lokala marknaden och dess företags utmaningar bäst. Att kunna erbjuda detta plus den samlade styrkan hos ett större bolag har gett oss ett snabbt fotfäste på flera marknader.

Vi lever i en ständig tillväxt där vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och ett Nöjdmedarbetarindex som från hög nivå ökar år från år är något vi är stolta över. Vi har en högre andel kvinnliga konsulter än många av våra branschkollegor, men vi nöjer oss inte där och därför är en ökning ett prioriterat strategiskt mål. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Forefront Academy hjälper dig maximera det vardagliga lärandet

Forefronts medarbetare har hög kompetens och tillsammans strävar vi efter att bli Thought Leaders inom våra erbjudandeområden. Din samlade kunskap är grunden till vår framgång. Därför behöver den på bästa sätt tas tillvara och utvecklas. På Forefront tror vi att framgång är organiserad intern kompetensutveckling. Vi brinner för att dela med oss och att se dig ta nya kliv som är nödvändiga, inte bara för Forefront, utan även för dig själv.

Som Frontier får du möjlighet att, genom vår Academy, utveckla nya kunskaper och förmågor både genom kortare internutbildningar och dagskurser, men även så kallade akademier där du blir certifierad inom ett område. Academy hjälper oss att tillsammans maximera det vardagliga lärandet och bidrar till att kunskap sprids inom organisationen. Du och och ditt team ges dessutom stora möjligheter till självstyre och eget ansvar.

Vår organisation

Vi har alltifrån Forefronts start, och kommer alltid ha, en mycket platt organisation med nära till affären, kunder, medarbetare, ledare och beslut. Vi startar hellre upp en ny enhet eller verksamhet för tidigt än låter redan existerande växa sig för stora och trögrörliga.

Forefront drejar
Forefront testar Gameshow
Forefront cyklar Vätternrundan

Mer än bara jobb

På Forefront tycker vi att ett jobb är så mycket mer än bara en samlingsplats för att arbeta. Det är en plats med människor som har olika intressen, erfarenheter och passioner. Detta tycker vi är viktigt att ta tillvara på – inte bara i arbetet utan också efter.

Vi vill att det ska finnas möjligheter att umgås, lära känna varandra och dela intressen även utanför arbetstid. Därför finns det på Forefront sektioner med olika inriktning som drivs av medarbetare med ett starkt intresse för något speciellt. Här finns allt från idrottsliga aktiviteter till mer kulturella att delta i. Ledorden är dock alltid: ”Det är roligare tillsammans”.

Tobian jobbar
Michelle jobbar

Läs mer om hur vi jobbar med

Jämställdhet & Mångfald
Hållbarhet