Tech Evolution –

Bästa möjliga fortsättningen på resten av din karriär

Det här är Tech Evolution

Med tekniken i fokus skapades Forefronts teknikprogram­ – Tech Evolution. Tech Evolution är vårt talangprogram där vi ger dig förutsättningar till att bli en av de absolut bästa utvecklarna och konsulterna på marknaden.

Under drygt ett år lär du dig hur du utvecklar värdeskapande system och lösningar med hållbar kod. Mixat med det konsult- och affärsmannaskap som hör Forefront till, så kommer du utveckla högt efterfrågade kompetenser inom modern systemutveckling över hela stacken.

Vi brinner för teknik och att hjälpa våra kunder i sina digitala resor. Som en del av Tech Evolution tillhör du redan från start en affärsenhet där du coachas för att nå din fulla potential. Engagemang, sociala nätverk och framförallt kul på jobbet är någonting vi värderar högt, och vi lovar att den ena dagen inte kommer vara den andra lik. Urval sker kontinuerligt, så vänta inte med din ansökan!

Sök till tech evolution

Tech Evolution på 4 minuter

Programmets innehåll

Forefront Consulting är en strategisk partner till några av de största leverantörerna inom tech, och tack vare det erbjuds du att genomgå certifieringar inom exempelvis cloudplattformar från Google och Microsoft.

Vi tror att man lär sig bäst på jobbet. Därför spenderar våra programdeltagare 80 % av sin tid ute hos kund och 20 % av sin tid på programtillhörande kompetensutveckling.

Att få en bred kompetens inom systemutveckling och data engineering skapar möjligheter.  Tech Evolution ger dig rätt metoder och principer för att bli en riktigt grym utvecklare med kompetens som håller över tid.

Programöversikt

Tech evolution programöversikt

Så här ansöker du

Programmet riktar sig till dig som har jobbat i 1–2 år kring systemutveckling, eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör, system- eller datavetare, med en stor passion för hantverket. Ta nu chansen att bli morgondagens stjärnkonsult, och att jobba och växa ihop med några av Sveriges absolut vassaste systemutvecklare och konsulter. Urval sker kontinuerligt, så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen, vi ser fram emot att höra av dig!

Gå till ansökan
Sophia

Läs mer om hur vi jobbar med

Jämställdhet & mångfald
Hållbarhet