Tech Evolution –

Bästa möjliga fortsättningen på resten av din karriär

Det här är Tech Evolution

Med tekniken i fokus skapades Forefronts teknikprogram­ – Tech Evolution. Med Tech Evolution ges du förutsättningar till att bli en av de absolut bästa utvecklarna och konsulterna på marknaden.

Under drygt ett år får du verktygslådan och perspektivet för hur du utvecklar system och lösningar som ger ett stort värde, håller hög kvalitet och kan levereras ofta. Mixat med det konsult- och affärsmannaskap som hör Forefront till, så kommer du att berikas med attraktiva och marknadsefterfrågade kompetenser inom modern systemutveckling över hela stacken. Du lär dig att förena en datadriven utvecklarroll med att ge agila värden för våra kunders verksamheter.

UX-designer på Forefront
Tech Evolution

Tech Evolution på 4 minuter

Programmets innehåll

På Forefront så är vi Tech Driven, vi brinner för teknik och att hjälpa våra kunder i sina digitala resor. Redan från start tillhör du en affärsenhet där du får rätt coachning och stöttning för att nå din fulla potential.

Av din arbetstid kommer 20% att gå till programtillhörande kompetensutveckling, och på återstående 80% använder du din kompetens hos någon av Forefronts kunder. Forefront är strategisk partner till några av de största tekniska leverantörerna, så under programmets gång får du också genomgå certifieringar inom exempelvis Google och Microsofts molnplattformar.

För Forefront är engagemang, samverkan och sociala aktiviteter en stor del av vår kultur och det bolag vi vill tillhöra och driva – och vi hoppas att du uppskattar det lika mycket som vi.

Programöversikt

Tech evolution programöversikt

Så här ansöker du

Programmet riktar sig till dig som har jobbat i 1–2 år kring systemutveckling, eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör, system- eller datavetare, med en stor passion för hantverket. Ta nu chansen att bli morgondagens stjärnkonsult, och att jobba och växa ihop med några av Sveriges absolut vassaste systemutvecklare och konsulter. Urval sker kontinuerligt, så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen, vi ser fram emot att höra av dig!

Gå till ansökan
Sophia

Läs mer om hur vi jobbar med

Jämställdhet & mångfald
Hållbarhet